Bare Victoria

Lettlurt?

?God dag i dag? Virker sånn! Så bra!?
Han er lett å lure. Shit, det er nesten så jeg blir lurt selv!

Jeg har hørt om å ?tenke seg frisk?, men det funker ikke for min del. Tro meg, jeg har prøvd, og jeg prøver fortsatt innimellom.. Her later jeg heller som ingenting, selv om innsiden skriker og hyler!
Om jeg bare hadde vært like lett å lure som alle rundt meg. Om jeg bare kunne godta smilet jeg ser i speilet, om det bare hadde vært nok for å få meg til å føle meg like bra på innsiden som jeg kan lure speilbildet mitt med.

Jeg svarte han ærlig;
?Nei, det er ikke en bra dag på innsiden. Fake it til you make it!?

Hvis jeg bare kunne lurt meg selv..
Det hender jeg står foran speilet, sier en positiv ting om meg selv, og drar på smilebåndet. Jeg har lest at det skal utløse noe positivt på innsiden, men jeg blir som oftest bare mer deppa av det. For da kjenner jeg på hvor langt unna jeg er, der jeg har lyst å være.

Jeg er glad jeg kan lure noen rundt meg. Det hadde vært kjipt å dra folk ned i søla med meg, det er nok at jeg er der aleine.

Du er awesome!
Og på de dagene du tviler, så prøv å lur deg selv ? det funker for noen!

 

 

#helse #psykiskhelse #angst #lettlurt

Victoria Larsen

21.03.2017 kl. 08:23
Jeg ønsker deg en fin tirsdag :-)

Nora Piscopo

21.03.2017 kl. 13:39
Trist å lese at du føler det sånn.. Jeg kjenner litt på det selv, det å ikke kunne tenke positivt for å "lure seg selv". Jeg håper ting blir bedre for deg snart!

Anniken

21.03.2017 kl. 17:25
Kjenner meg godt igjen! :)
Victoria

Her kommer jeg til å være meg, akkurat den jeg er med hjertet på armen og hodet i hendene. Å leve med personlighetsforstyrrelse, angst og mer enn én diagnose til, er ikke lett, men her skal jeg prøve å få det ned på skjermen i det minste.


KONTAKT
barevictoria.blogg@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits